Mia Bruhn

Efter en spændende Blue Academy guideskole, med en masse information - kunne jeg kalde mig for GUIDE. Det var med store sommerfugle og forventninger jeg satte mig på flyveren til Gran Canaria hvor jeg skulle starte som Guest Relation Guide på vores Blue Village Bahia Feliz. Udsigten til det spændende job, udfordringerne og alle de nye oplevelser - var alle sommerfuglene i maven værd!

Som ny på Blue Village skal du rundt og studere hvad dine kollegaer laver. Efter blot én dag i bamseklubben vidste jeg at det var dét jeg ville arbejde med! Så efter noget tid blev jeg også børneguide på Gran Canaria, samtidig med jeg også havde service, var i lufthavnen og kørte udflugter. Jeg blev fuldtids børneguide i min 2 sæson, hvor jeg blev på Gran Canaria. Derefter rejste jeg videre til Kreta og det var fantastisk. Vinteren derefter rejste jeg til Blue Village Exotic i Thailand og arbejde som børneguide I eksotiske omgivelser. Nu er jeg tilbage på Kreta. Så denne sæson startede med, at jeg var almindelig Guide, derefter Serviceguide på Blue Village og snart skal jeg være ansvarlig for bamseklubben på hotelkonceptet Blue Star! Det skal blive spændende, anderledes og godt med nye udfordringer og nye oplevelser.

Jeg har altid ville arbejde med børn, så at få muligheden for arbejde med børn og have en hverdag med sol hver dag, passer mig helt perfekt.

Hver dag med børnene er en ny dag, en ny aktivitet og nye minder. Jeg nyder at have disse temadage i klubberne f.eks. piratdag, musikdag, stranddag etc. Det er børneklubslederne som bestemmer hvilke temadage man har og hvad man laver i klubberne. Det er super dejlig respons fra børnene når de løber rundt efter klubben og leger pirat eller man ser bamsebørnene lave det hemmelige tegn til deres forældre. Det er nemlig sådan at bamseklubben er super HEMMELIG for mor og far - de må først fortælle hvad de har lavet i klubben når de rejser hjem ;)

I starten havde jeg meget svært med at kommunikere med andre børn end de danske. Heldigvis var det sådan at børnene bare syntes at det var sjovt hvis jeg sagde forkert. Så efter kort tid i klubben havde jeg lært mig svensk og norsk, så jeg også kunne bruge det uden for klubben til at snakke med forældrene eller andre gæster. Det er også noget jeg regner med jeg kan bruge i fremtiden.

Som person har jeg fået så meget mere ud af dette job end jeg nogensinde havde forventet. I mine 5 sæsoner (2 ½ år) har jeg fået så mange nye venner rundt omkring i hele verden, utrolig mange fantastiske minder og er i den grad rigere på oplevelser.

Jeg ville ikke bytte mine år udenlands med Star Tour med noget andet!!!

Mia Bruhn Børneguide på Kreta

Service guide

Har du lyst til at arbejde med mennesker?
Læs mere >>

Aktivitets guide

Er du interesseret i sport, musik og aktivitet?
Læs mere >>